Ajuntament de Cirat

Curriculum Vitae
Curriculum Vitae
Dijous, Maig 9, 2013 - 14:15
FORMACIÓ
Dins del apartat formació que afegim a la nostra pagina web, penjarem els cursets necessaris per contribuir al aprenentatge de noves tècniques i nous coneixements, que faciliten la recerca de un nou treball als aturats de Cirat. El primer curs que vos presentem es el titulat "COM REDACTAR EL MEU CURRICULUM VITAE". ElCurrículum és un instrument indispensable per a presentar-nos davant d’un possible ocupador, indicant-li en el mateix els coneixements acadèmics que tenim i els llocs de treball exercits durant la nostra vida laboral.

El municipi de Cirat, compte entre la seua població activa un important percentatge de desempleats, alguns d’ells de llarga duració. És per això que des de l’Agència d’Ocupació i Desenrotllament Local, a fi d’ajudar a tots els ciutadans que es troben en esta situació s’estan desenrotllant diferents cursos de Formació i orientació laboral.

El motiu d’impartir estos cursos per l’Agència d’Ocupació i Desenrotllament local és evitar que els desempleats hagen de desplaçar-se a altres poblacions de la província, amb la qual cosa evitem gastos per desplaçaments, etc., i al seu torn que no hagen de renunciar a la millora dels seus coneixements a fi de trobar una eixida laboral.

El primer dels cursos que posem a disposició de tots vosaltres en la nostra pàgina web, és el titulat “Com redactar mon Curriculum Vitae”.

El Currículum és un instrument indispensable per a presentar-nos davant d’un possible ocupador, indicant-li en el mateix els coneixements acadèmics que tenim i els llocs de treball exercits durant la nostra vida laboral.

En este curs, trobàreu les ferramentes necessàries per a poder crear el vostre propi Curriculum Vitae. Esperem que el mateix vos siga de gran utilitat, i agrairem ens feu arribar quants suggeriments estimeu oportunes a fi de millorar-ho.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Portal desenrotllat amb Drupal